Мақсаты: Оқушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері және қағидалары туралы түсіндірілді.
Сәуір айының 14-і күні "Дұрыс тамақтану мәдениеті - денсаулық кепілі" тақырыбында 5 «ә» сыныптарда эссе ұйымдастырылды.
Әр оқушы тиімді тамақтанудың пайдасы мен жеміс-жидектер, көкөністер мен сүтті тағамдардың пайдасы туралы оқушылар өздерін ойларын жазды. Дұрыс тамақтанудың ережелерін жазып көрсетті.
"Дұрыс тамақтану мәдениеті - денсаулық кепілі" тақырыбында эссе бойынша ойын ұшқыр жеткізген оқушыларға мараппаттаулар беріледі.
Өткізген әлеуметтік педагог Жарасова А.Х.